Artibetter zajcsökkentés füldugó 1 Pár Alszik füldugó Anti - Zaj Füldugó, Újrahasználható Szilikon Füldugó Alszik, Koncertek, Munka& Úszás.
Megújítva

Artibetter zajcsökkentés füldugó 1 Pár Alszik füldugó Anti - Zaj Füldugó, Újrahasználható Szilikon Füldugó Alszik, Koncertek, Munka& Úszás.

HUF 0.67

Rendelhető

- Alszik-a füldugó anyaga szilikon anyag, szilikon szelíd mindenféle bőrt, nem okoz allergiás reakciókat, kényelmes bőr - barát, nem okoz irritációt, vagy nyomást, fájdalmat, ha kopott, hosszú ideig - Az ovális ernyő alakú szorosan illeszkedik a hallójáratba.Ez illik az alakja a fülkagyló nem esik le, még akkor is, amikor hazudott az oldalon, vagy lapozgatott. - Ezek a fülhallgatók könnyen fel, majd vegye ki. - Vízálló, illetve fenntartani.Tartós, lehet mosni vízzel, majd újra használni. - Fülhallgató, a koncertek, a járatok, munka, utazás, vízi sportok, valamint építési telek. - Alszik-a füldugó anyaga szilikon anyag, szilikon szelíd mindenféle bőrt, nem okoz allergiás reakciókat, kényelmes bőr - barát, nem okoz irritációt, vagy nyomást, fájdalmat, ha kopott, hosszú ideig. - Az ovális ernyő alakú szorosan illeszkedik a hallójáratba.Ez illik az alakja a fülkagyló nem esik le, még akkor is, amikor hazudott az oldalon, vagy lapozgatott. - Ezek a fülhallgatók könnyen fel, majd vegye ki. - Vízálló, illetve fenntartani.Tartós, lehet mosni vízzel, majd újra használni. - Fülhallgató, a koncertek, a járatok, munka, utazás, vízi sportok, valamint építési telek.Leírás A szilikon anyag, ami kényelmes, bőr - barát, tartós, biztonságos.Tartós viselet, nem okoz irritációt, vagy nyomás, fájdalom.A design, kifinomult részletek teszik őket gyakorlati úgy érzi, kényelmes.Jellemzők - A Szín.- Anyag : Szilikon.- Alszik a füldugó anyaga szilikon anyag, szilikon szelíd mindenféle bőrt, nem okoz allergiás reakciókat, kényelmes bőr - barát, nem okoz irritációt, vagy nyomást, fájdalmat, ha kopott, hosszú ideig.- Az ovális ernyő alakú szorosan illeszkedik a hallójáratba.Ez illik az alakja a fülkagyló nem esik le, még akkor is, amikor feküdt az oldalán, vagy a visszájára fordult.- Ezek a fülhallgatók könnyen fel, majd vegye ki.- Vízálló, illetve fenntartani.Tartós, lehet mosni vízzel, majd újra.- Fülhallgató, a koncertek, a járatok, munka, utazás, vízi sportok, valamint építési telek.Csomag, Beleértve 1 x Pár füldugó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak