Kitty Plüss Játékok, Baba, Plüss Baba Párna Rózsaszín Masni Kitty Plüss Állat Játékok Édi, Nagy Ajándék Gyerekeknek Lányok (Rózsaszín,12)
Megújítva

Kitty Plüss Játékok, Baba, Plüss Baba Párna Rózsaszín Masni Kitty Plüss Állat Játékok Édi, Nagy Ajándék Gyerekeknek Lányok (Rózsaszín,12)

HUF 2.33

Rendelhető

?LEGJOBB BARÁTOK : Kitty Plüss Baba, Mint egy playmate a gyermekek felnőnek, a Szerelem, a játék pedig ölelés!plüss játékok aranyos, meleg, puhaEzt a párnát hozza Kitty baba életre szórakoztató részletek, beleértve a szobrászati szerelem íjat, flitteres szoknya.Megfelelő méretű, könnyen hordozható. ?JÓ MÉRET : 12 x 9 hüvelyk Csak jobb a karját egy teljes ölelést Hozza a meleget otthon ezt a játékot. ✅MINŐSÉGŰ ANYAG : Kitty Plüss Játékok készült természetes pamut, szóval biztonságban a kicsiket, super soft touch lesz a hangulat, nyugalom. ?TÖKÉLETES AJÁNDÉK : A gyerekek, tizenévesek, vagy felnőtt, Nagy a gyermekek Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, Valentin Nap, Hálaadás, Karácsonyi illetve egyéb évfordulók, stb. is lehet gyűjtők, dekoráció. ?TÖBB ALKALOMMAL is : jól Működik a nappaliban vagy a kanapé mellett a gyermek ágy, mint a dekoráció a vendégszobában.Nagyszerű otthon, vagy utazás, a kocsiban, kemping, vagy egyik napról a másikra.Kitty Plüss Játékok, Baba, Plüss Baba Párna Rózsaszín Masni Kitty Plüss állat Játékok Édi, Nagy Ajándék Gyerekeknek Lányok (Rózsaszín,12").

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak