1Lb Tiszta Kvarc Kristály Zuhant Kövek Tömeges + 1Lb Zöld Aventurine Kristályok Zuhant Kövek nagy részét(0.6 cm - 0.8 cm)
Megújítva

1Lb Tiszta Kvarc Kristály Zuhant Kövek Tömeges + 1Lb Zöld Aventurine Kristályok Zuhant Kövek nagy részét(0.6 cm - 0.8 cm)

HUF 0.67

Rendelhető

?【Tiszta Kristály】 : Ismert, mint egy Mester Gyógyító Kristály, ez rezonál a test korona csakra, eltávolítja a negativitás az elmét, javítja a lelki kommunikációt használják a megvilágosodás, a kozmikus tudatosság, a kozmikus/forrás energia, stb ?【Zöld Aventurine】 : Zöld Aventurine rezonál a szív-csakra a test, s annak kiadás érzelmileg gátolt trauma, lelki/belső tudatosság, stb.Amikor a szív csakra nyitva van, akkor jószívű, barátságos, továbbá vállalta, hogy harmonikus kapcsolatok. ?【A Boszorkányság valamint a Gyógyító】 : Kis kristály rolling stone, zúzott kő gyakran használják, mint egy kiegészítő segítő terápia, a jóga, a meditáció, a Reiki, a Wicca, stb.Ha úgy érzi, hiányzik a "Reiki" körül, akkor tegyük őket minden jelenetet, hogy növeli az energia mezőt kell. ?【A díszítéshez】 : Használja a kavicsos dekoráció különböző, kézzel készített projektek, ékszer készítés, virágkötészet, esküvő, party dekoráció, hal, teknős tartály, váza töltelék, bonsai, növény dekoráció, stb. ?【Vásárlás Megjegyzések】 : garantáljuk, hogy minden kristály tiszta, természetes, jól polírozott.Minden kissé eltérhet a méret, szín, forma.Ha nem elégedett a termékeinkkel, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, mi pedig biztosítja a szabad csere 90 napon belül. ?【Tiszta Kristály】 : Ismert, mint egy Mester Gyógyító Kristály, ez rezonál a test korona csakra, eltávolítja a negativitás az elmét, javítja a lelki kommunikációt használják a megvilágosodás, a kozmikus tudatosság, a kozmikus/forrás energia, stb. ?【Zöld Aventurine】 : Zöld Aventurine rezonál a szív-csakra a test, s annak kiadás érzelmileg gátolt trauma, lelki/belső tudatosság, stb.Amikor a szív csakra nyitva van, akkor jószívű, barátságos, továbbá vállalta, hogy harmonikus kapcsolatok. ?【A Boszorkányság valamint a Gyógyító】 : Kis kristály rolling stone, zúzott kő gyakran használják, mint egy kiegészítő segítő terápia, a jóga, a meditáció, a Reiki, a Wicca, stb.Ha úgy érzi, hiányzik a "Reiki" körül, akkor tegyük őket minden jelenetet, hogy növeli az energia mezőt kell. ?【A díszítéshez】 : Használja a kavicsos dekoráció különböző, kézzel készített projektek, ékszer készítés, virágkötészet, esküvő, party dekoráció, hal, teknős tartály, váza töltelék, bonsai, növény dekoráció, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak