42V 2A 3Plugs Elektromos Robogó Töltő.3 wobblerek 36V Akkumulátor Elektromos Robogó.Alkalmas gotrax Töltő, valamint Egyéb Robogó.
Megújítva

42V 2A 3Plugs Elektromos Robogó Töltő.3 wobblerek 36V Akkumulátor Elektromos Robogó.Alkalmas gotrax Töltő, valamint Egyéb Robogó.

HUF 2069.10

Rendelhető

1SPECIFIKÁCIÓ : 42 V 2 A Töltő.Alkalmas 36 V akkumulátor. 24 V akkumulátor.TÖBB HASZNÁLAT : 3 Dugók.Egyezik a különböző márkájú robogó töltés.Például gotrax, illetve más márkájú robogó.JELZŐFÉNYE nem világít : azt Jelzi, hogy a töltés állapotát dual LED kijelző.A piros fény azt jelenti, hogy a töltés.A zöld fény azt jelenti, hogy a teljes felszámolásra/kapcsolat bontása lehetőséget.Villogó fény jelzi a start feszültség alacsonyabb, mint a kimeneti start feszültség.MINŐSÉG : kiváló teljesítmény az anyagokat, majd átesett évnyi tesztelés!A minőségi töltő jobb, mint az eredeti márkanév.Hosszabb élettartam.ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI GARANCIA : 100% elégedettség Garancia : Vásárolni könnyű, mert a termékek magas minősége.Ha nem elégedett a vásárlás után, lépjen velünk kapcsolatba.Megszervezzük visszatérítési vagy csere időben. 3 Plugs elektromos robogó töltő.Többfunkciós töltő.Megfeleljen a különböző igényeket.

A javaslat jellemzői

42V 2A Charger. Suitable for 36V battery. Not 29.4V.24V battery. :

Vevők, ahogy választanak