Hamutartó Kreatív Otthon Kerámia Hamutartó Nappali Tanulmány Cigaretta Hamutartó Gyönyörű Belső Dekoráció (Szín : Bronz)
Megújítva

Hamutartó Kreatív Otthon Kerámia Hamutartó Nappali Tanulmány Cigaretta Hamutartó Gyönyörű Belső Dekoráció (Szín : Bronz)

HUF 918.00

Rendelhető

1 Mind a hagyományos, magas hőmérsékletű kemence-változó máz folyamatok egyedi. Vannak barázdák szélén a hamutartó, ami kényelmes elhelyezése a cigaretta, illetve, hogy megakadályozza őket abban, hogy leesett. Használata durva kerámia technológia, nyugodt, egyszerű, de elegáns. A zárt kialakítású hatékonyan megakadályozza a szél, olajos füst a repülő. Mind a hagyományos, magas hőmérsékletű kemence-változó máz folyamatok egyedi. Vannak barázdák szélén a hamutartó, ami kényelmes elhelyezése a cigaretta, illetve, hogy megakadályozza őket abban, hogy leesett. Használata durva kerámia technológia, nyugodt, egyszerű, de elegáns. A zárt kialakítású hatékonyan megakadályozza a szél, olajos füst a repülő.Termék neve : ashtray Main anyagok : ceramics Size : 12 * 8.22 inch Packing lista : 1 * ashtray Notes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. A terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a hamutartót a kép. Az intézkedés a méret kézzel.Lehet, hogy a kis különbség, ami normális.Kérjük, olvassa el a tényleges méreteit. A különböző lámpák, képernyők, a termék színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges. Köszönöm, hogy a boltban.Kattintson, hogy adja meg a boltban.Több termék közül lehet választani.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak