Yosoo Egészségügyi Felszerelés 5db Halászati-Bőröstül, Halászati Súlyok, illetve Platina Reteszelő Snap Csatlakozók Édesvízi Sós(10g)
Megújítva

Yosoo Egészségügyi Felszerelés 5db Halászati-Bőröstül, Halászati Súlyok, illetve Platina Reteszelő Snap Csatlakozók Édesvízi Sós(10g)

HUF 602.10

Rendelhető

[Anyag] : Elfogadja magas minőségű, mérgező , a halászati súlyok környezetbarát, majd forgassa meg snap az anti-korróziós, tartós, elég a függő tételek [3 in 1 Design] : Golyó tömeg közepén, beépített rolling elfordul, az egyik végén, a rolling forgatható-biztonsági csatt. [Alkalmazás] : Alkalmas minden típusú halászat, mind az édesvízi, mind sósvízi; Nagy csepp platina, hogy vonzza a nagyobb hal. [Halászati Súlyok Platina] : Platina vagy úgy tervezték, hogy könnyen le a vizet, még le, hogy az alján a tó, amely csökkentené a lehetőségét, hogy kitart a kövek vagy a sziklák, valamint csökkenti az ellenállást. [4 Súlyok Választás] : 4 súly platina (6g, 8g, 10g, 20g) áll rendelkezésre, hogy válasszon, könnyű, kényelmes használatára. [Anyag] : Elfogadja magas minőségű, mérgező , a halászati súlyok környezetbarát, majd forgassa meg snap az anti-korróziós, tartós, elég a függő tételek. [3 in 1 Design] : Golyó tömeg közepén, beépített rolling elfordul, az egyik végén, a rolling forgatható-biztonsági csatt. [Alkalmazás] : Alkalmas minden típusú halászat, mind az édesvízi, mind sósvízi; Nagy csepp platina, hogy vonzza a nagyobb hal. [Halászati Súlyok Platina] : Platina vagy úgy tervezték, hogy könnyen le a vizet, még le, hogy az alján a tó, amely csökkentené a lehetőségét, hogy kitart a kövek vagy a sziklák, valamint csökkenti az ellenállást. [4 Súlyok Választás] : 4 súly platina (6g, 8g, 10g, 20g) áll rendelkezésre, hogy válasszon, könnyű, kényelmes használatára. Elfogadása, magas minőségű anyagok, magas kopásállóság, de tartós használata. A csatlakozó és hurok mindkét végén a könnyű, kényelmes kapcsolat. Golyó alakú csökkentheti a szél ellenállás dobja tovább. Nagy súly, sima design be a vízbe, könnyen, gyorsan, kis víz ellenállás. Különböző súlyok a platina állnak rendelkezésre, könnyű, kényelmes használatára.Műszaki adatok : Anyag : Csomag Súlya : kb. 27-95g Súlyok Opciók : 6g, 8g, 10g, 20g Mennyiség : 5db Csomag Tartalmazza : 5 * platina.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak