INKIRU Szabadtéri multifunkcionális duble vállán hátizsák, nagy kapacitású, a TEVE márka a férfiak, mind a nők (Fekete, 40 L)
Megújítva

INKIRU Szabadtéri multifunkcionális duble vállán hátizsák, nagy kapacitású, a TEVE márka a férfiak, mind a nők (Fekete, 40 L)

HUF 1.67

Rendelhető

1 A hátizsák kezelni készült nagy szakítószilárdságú titkosított nylon, amely erős, teherbíró képességét, valamint ellenáll húz. A humanizált két módon cipzár design teszi a művelet kényelmesebb, de van felszerelve, vezetékes víz elterelés cső megkönnyítése érdekében fizikai feltöltését,erősen összpontosítva kültéri biztonsági beépített túlélési sípot a csat.Van egy nagy tér, több rekesszel.Sátrak, vízhatlan párna, trekking, lengyelek, stb.lehet végzett külsőleg, ami nagyban növeli a teherbíró képességét a hátizsák.Ugyanakkor fel van szerelve egy üveg vizet rögzítő rendszer, továbbá a funkcióval bővül majd beállítja a kiegészítő rekesz. Van egy kis tároló rekesz alján a hátizsák, amely fel van szerelve egy esővédő fedél.A test anyaga könny-ellenálló, vízálló poliészter.A sűrű háló hatékonyan megakadályozza az esővíz szivárog.Ellátott esővédő fedél, te nem félsz a támadás a szabadtéri eső. A különböző gyártási tételek, minden cipzáras loos fog változni.A minőség a négy típusú őket garantált, kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni. A hátizsák kezelni készült nagy szakítószilárdságú titkosított nylon, amely erős, teherbíró képességét, valamint ellenáll húz. A humanizált két módon cipzár design teszi a művelet kényelmesebb, de van felszerelve, vezetékes víz elterelés cső megkönnyítése érdekében fizikai feltöltését,erősen összpontosítva kültéri biztonsági beépített túlélési sípot a csat.Van egy nagy tér, több rekesszel.Sátrak, vízhatlan párna, trekking, lengyelek, stb.lehet végzett külsőleg, ami nagyban növeli a teherbíró képességét a hátizsák.Ugyanakkor fel van szerelve egy üveg vizet rögzítő rendszer, továbbá a funkcióval bővül majd beállítja a kiegészítő rekesz. Van egy kis tároló rekesz alján a hátizsák, amely fel van szerelve egy esővédő fedél.A test anyaga könny-ellenálló, vízálló poliészter.A sűrű háló hatékonyan megakadályozza az esővíz szivárog.Ellátott esővédő fedél, te nem félsz a támadás a szabadtéri eső. A különböző gyártási tételek, minden cipzáras loos fog változni.A minőség a négy típusú őket garantált, kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak