Teljes Négyzet Gyakorlat 5D DIY Gyémánt Festmény Fairy Tail Gyémánt Hímzés, keresztszemes Mozaik Fali Matrica 11.8x15.8inch(30x40cm)
Megújítva

Teljes Négyzet Gyakorlat 5D DIY Gyémánt Festmény Fairy Tail Gyémánt Hímzés, keresztszemes Mozaik Fali Matrica 11.8x15.8inch(30x40cm)

HUF 8523.00

Rendelhető

★ADJUNK TÖBB MÓKA, HOGY ÉLET - DIY gyémánt festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, megtanulják, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, fokozza az önbizalom, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak ★KÖRNYEZETI RAGASZTÓ & KÖRNYEZETBARÁT VÁSZON - Környezetvédelmi hot melt ragasztó massza erős viszkozitás, nem könnyű leesni. 5 D gyémánt magas tiszta nyomtatás olaj, vászon, nem mérgező, vízálló, megvastagodása, még akkor is, textúra, környezeti védett, puha, nem könnyen összehajtható. ★SZUPER SZIKRÁZÓ GYÉMÁNTOK - a felszínen, A gyémánt, úgy néz ki, fényes lesz sosem halványul el.gyémánt festmény készletek sokkal fényesebb, reálisabb, mint a gyanta, gyémánt. ★EGYEDÜLÁLLÓ SZÉPSÉG, DIVAT, DESIGN - Ha azt hiszed, a díszítés, a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying. ★DIY a festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, ápolják a türelem, lehet egy nagy ajándék a gyerekek, család, barátok, munkatársak, lehet kevesebb időt igénybe, Élvezze a folyamat, ez az új stílusú festményt. ★ADJUNK TÖBB MÓKA, HOGY ÉLET - DIY gyémánt festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, megtanulják, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, fokozza az önbizalom, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. ★KÖRNYEZETI RAGASZTÓ & KÖRNYEZETBARÁT VÁSZON - Környezetvédelmi hot melt ragasztó massza erős viszkozitás, nem könnyű leesni. 5 D gyémánt magas tiszta nyomtatás olaj, vászon, nem mérgező, vízálló, megvastagodása, még akkor is, textúra, környezeti védett, puha, nem könnyen összehajtható. ★SZUPER SZIKRÁZÓ GYÉMÁNTOK - a felszínen, A gyémánt, úgy néz ki, fényes lesz sosem halványul el.gyémánt festmény készletek sokkal fényesebb, reálisabb, mint a gyanta, gyémánt. ★EGYEDÜLÁLLÓ SZÉPSÉG, DIVAT, DESIGN - Ha azt hiszed, a díszítés, a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying. ★DIY a festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, ápolják a türelem, lehet egy nagy ajándék a gyerekek, család, barátok, munkatársak, lehet kevesebb időt igénybe, Élvezze a folyamat, ez az új stílusú festményt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak