GREENPTION Iskolatáska A Férfiak, mind a Nők, Rajzfilm Hátizsák, Szabadidő Hátizsák, Hordozható Notebook Táska Férfiak, mind a Nők.
Megújítva

GREENPTION Iskolatáska A Férfiak, mind a Nők, Rajzfilm Hátizsák, Szabadidő Hátizsák, Hordozható Notebook Táska Férfiak, mind a Nők.

HUF 1.67

Rendelhető

Méret : 11 * 532 Hüvelyk/28 * 13 * 44 Cm-Es.Kézi Mosás, Vagy Törölje Le Nedves Ruhával, Nem Fehéríthető.Ez A Nagy Kapacitású Hátizsák Tartós, Könnyű.Állítható, Párnázott Vállpánt, Ez Több, Kényelmes Szállítására.Ergonomikus Kialakítású Légáramlás Kitölti A Hátlap A Túlmelegedés Megelőzése Érdekében Könnyíteni A Vissza Megvédeni A Vállát, Majd Nagy-Kapacitás Tervezés Elhelyezésére Több Dolgot.Ez A Hátizsák Nagyon Alkalmas A Napi Használata Felnőtt Férfiak, Nők, Gyermekek.Ez Lehet Használni, Mint Egy Iskolatáska, Utazótáska, Napi Tároló, Táska, Stb.A Lehetőség Adott, Hogy Az Iskolák, Az Idegenforgalom, Turisztika, Speciális Iskola, Bevásárlás, Kertek, Parkok, Szabadtéri, Sport, Stb.A Hőátadási Folyamat Elfogadott, Hogy A Kép Tisztább, A Minták, A Táska Lehet Találkozni A Személyre Szabott Felhasználók Igényeit.Így Is Lehet Használni, Mint Ajándékok születésnapra, apák Napja, anyák Napja, a Hálaadás Napja, Karácsony, Valentin Nap, Stb.A Család, A Kollégák, Barátok. Az Ergonomikus Kialakítású Légáramlás Tele Hátlap Megakadályozza A Túlmelegedést, Csökkenti Vissza A Nyomás, Valamint Védi A Vállát, Tehát Akkor Is, Ha Ezt A Hátizsákot Cipelni Egész Nap, Akkor Nem Érzi Magát Kényelmetlenül. A Fő Zsebében, Nagy Kapacitású, Meg Tudja Tartani A Napi Szükségletek Kell Elvégezni.Elszállásolására Alkalmas Laptopok, Ruhák, Stb.A Nettó Zsebek Mindkét Oldalon A Hátizsák Fér Víz, Pohár, Esernyő, Szemüveges, Stb.Hozd Kényelmes Az Utazás. Kézi Mosás, Vagy Törölje Le Nedves Ruhával. Az Állítható Váll Alkalmas Emberek Minden Magassága, Súlya.A Felső Fogantyú Kötél Kényelmes Hordtáska.Öt Rajzfilm Ebéd Bag Fiúk, Lányok, Divatos Hordozható Szigetelt Hűtött Uzsonnás Táska, Iskola, Munka, Utazás Piknik Egyszerű Tervezés, Könnyű Súly, Dupla Fogantyú, Könnyű Súly, Hőszigetelés, Összecsukható, Könnyen Hordozható, Könnyen Tisztítható, Nagy Kapacitású Tér, Hely, Mindent, Amit Szeretnél (Uzsonnás Doboz, Agyag Edény, Vízforraló, Szendvicsek, Gyümölcs) 5.Alkalmazható Népesség : Alkalmas A Gyerekek, A Tinédzserek Pedig 6-18 Éves Diákok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak