MFYS Szív Gomb, Réz Hátlapi a Fiókban Húzza Arany Komód Gomb Fogantyú Szekrényt Húz Bútor Hardver... (1, Kínai tusfestészet Szín)
Megújítva

MFYS Szív Gomb, Réz Hátlapi a Fiókban Húzza Arany Komód Gomb Fogantyú Szekrényt Húz Bútor Hardver... (1, Kínai tusfestészet Szín)

HUF 648.00

Rendelhető

[Anyag] : 1 Piece Hátlapi a Gombot a konyhaszekrény Húzza Kezelni Komód Gomb Fogantyú Szekrény Kezelni Bútor Vasalat [Mérési] : Hátlapi Dia : 1.85"(47mm) Egy Lyuk Gomb Dia : 1.3"(33mm); Magasság : 1. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, győződjön meg arról, hogy a mérete megfelelő. [Modern Fiókban Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hozok neked egy modern megjelenés, nagyon stílusos, egyedi. [Anyag] : 1 Piece Hátlapi a Gombot a konyhaszekrény Húzza Kezelni Komód Gomb Fogantyú Szekrény Kezelni Bútor Vasalat. [Mérési] : Hátlapi Dia : 1.85"(47mm) Egy Lyuk Gomb Dia : 1.3"(33mm); Magasság : 1. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, győződjön meg arról, hogy a mérete megfelelő. [Modern Fiókban Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hozok neked egy modern megjelenés, nagyon stílusos, egyedi.Tökéletes a szekrény ajtó, szekrény , a hiúság, a szekrényben, fiókban, cipős szekrény, mellkas, polc stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak